Aanpak

Goed luisteren naar de vraag en gevoel ontwikkelen voor de doelgroep, dat zijn mijn uitgangspunten voor communicatie- en beleidsadvies. Ik geef advies dat niet alleen gedegen is, maar ook aansluit op de wereld en werkelijkheid van de ontvanger. Spetterende producten als het kan, sobere boodschap waar dat moet.

Schrijven, herschrijven en redigeren, voor gedrukte media of digitaal: ik breng de boodschap bondig, helder en doelgericht over. Ook voor het samenstellen van publicaties en eindredactie kunt u bij mij terecht. Ik begeleid auteurs, vormgevers, automatiseerders en drukkers tot een mooi eindproduct, binnen de gestelde deadlines.

Vorm is niet ondergeschikt aan inhoud, de een versterkt de ander. Vanuit mijn kennis van en betrokkenheid bij de inhoud ga ik op zoek naar de beste vormgeving een (digitale) publicatie of communicatiemiddel. Het is juist die combinatie van inhoudelijke betrokkenheid en kennis van vormgeving waar ik gepassioneerd aan werk.

Als ik voor een opdracht zelf niet alle kennis in huis heb, kan ik putten uit een netwerk van deskundige zelfstandigen en bureaus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s